Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kortfilmsfestivalen 2022 arrangerat av Galleri Svarta Gran

Efter att ha anordnat flertalet kortfilmsfestivaler är vi nu tillbaka igen. 21 december är årets kortaste idag och det är precis på denna dag som vi tillsammans med er kommer att titta på flertalet spännande kortfilmer inomhus i mysig julvärme.

Välkommen till Wallénhallen där vi kommer att kunna äta en matbit, se två filmvisningar med flertalet kortfilmer (en för barn och en för de vuxna) samt diskutera spännande film. Undrar du vilka filmer vi kommer att visa? Toppen! Det är nämligen en överraskning och inget vi kommer att berätta i förväg. Vi kan dock lova att det är endast högkvalitativ film.

Antalet platser är begränsade. Se till att köpa dina biljetter i förväg. Vi ses!

BILJETTPRISER
Nedan hittar du priserna. Utöver dessa tillkommer en bokningsavgift. Biljetter kan du köpa på vår webbplats www.svartagran.com
65+ år, 125 kr
18 – 64 år, 175 kr
6-17 år, 75 kr
0-5 år, kostnadsfritt

MAT OCH DRYCK
Både mat och dryck kommer att finnas till salu. Betalning sker på plats med Swish. Anmäl i förväg om du har några preferenser eller allergier.

KORTFILMSDAGEN
Konceptet Kortfilmsdagen startade i Frankrike 2011 och finns i dag i över 20 länder på norra halvklotet. I Sverige startade Kortfilmsdagen 2014 och antalet deltagare växer för varje år.

DATUM OCH TIDER
Onsdag, 21 december
Middag och mingel kl. 18.00 – 18.30.
Filmvisning kl. 18.30 – 20.00.
Mingel kl. 20.00 – 20.30.

SAMARBETSPARTNERS
Kortfilmsdagen genomförs med stöd av Svenska Filminstitutet och Folkets Bio.