Boka Wallénhallen

Wallénhallen ligger på Åkerön i Leksand med utsikt över Österviken och Österdalälvens mynning. Med sin enkla rena arkitektoniska stil byggd i material som skapar en vilsam och rofylld inramning erbjuder Wallénhallen en fantastisk möjlighet att skräddarsy olika event i dess lokaler. Exempelvis frukostmöten, konferenser, utställningar och mingel.

Och med bara 10 minuters promenad in till centrala Leksand och ungefär 20 minuter till tågstationen är platsen också enkel och tillgänglig att ta sig till.

Kontakta oss gärna för offert eller boka in ett möte med visning av våra lokaler så kan vi berätta om vilka möjligheter vi har att erbjuda dig!


Minna Smångs

Projektledare

minna.smangs@wallenhallen.se

+ 46 (0)247 648 29


Fia Palmgren

Verksamhets- och pressansvarig

fia.palmgren@wallenhallen.se

+ 46 (0)247 648 25

Catering

Genom vår egen restaurang erbjuder vi catering till ert evenemang. Det finns flera olika alternativ att välja mellan som är anpassade utifrån säsong. Dessa kan självklart anpassas efter ert önskemål.

Kökschef är Jonas Skinnar

Lokaler

Wallénhallens Stora sal är 120 m2 med 8 m upp till nock och har en inbyggd gradäng. Med glaspartier runt hela salen blir gränsen mellan inne och ute flytande. Rummet är utrustat med trådlöst bredband, filmduk och projektor och lämpar sig utmärkt för konferenser eller föreläsningar för upp till 150 personer.

Ovanför gradängen finns Loftet, en 30 m2 stor yta för en mindre utställning, ett möte eller platsen för tekniken under konserter eller teaterföreställningar. Här finns plats för 8 – 30 personer.

Det första du möter när du kommer in i Wallénhallen är Foajén. Med sina 80 m2 är den rymlig och en perfekt plats för ett inledande eller avslutande mingel. Här finns också wc och möjlighet att ordna med kapphängare för ytterkläder. I foajén kan man vara upp till 85 personer.

Intill den rymliga foajén finns Ateljén, en ljus och öppen aktivitetsyta för mindre workshops, möten eller mingel. Här finns köksbänk, kylskåp, bord och stolar. Här kan man vara upp till 45 personer.